woensdag, 23 oktober 2019

Your Moment is vanaf heden gesloten. 

De salon zal eind 2019, begin 2020 weer geopend zijn.

* cadeaubonnen blijven geldig, u kunt deze in 2019/2020 gebruiken *

 

 

 

 

 

 

Welkom bij Your Moment!

Het nó-nonsense skin center in Gouda. 

Door de drukte van alledaagse bezigheden, vergeten we wel eens om te ontspannen.. en om eens góed te kijken naar onze Huid. 

Voor de conditie van je spieren en gewrichten ga je naar de sportschool, maar voor de conditie van je huid kom je naar Your Moment.

Als dermalogica huidexpert help ik je naar jouw optimale huidconditie op een verantwoorde en gezonde manier!

Ik werk volgens het unieke dermalogica concept. Dit concept is gericht op échte huidverbetering met werkzame en verantwoorde ingrediënten.

De filosofie van Dermalogica en die van mij is dat alléén het beste goed genoeg is voor jouw huid.
Daarom heb ik het Dermalogica expert-programma afgerond. Dit opleidingsprogramma is ontwikkeld door het IDI (International Dermal Institute) en kent drie niveaus: Certified, Specialist en Expert.
De Expert status is het hoogste niveau, dat wordt bereikt door het succesvol afronden van een groot aantal intensieve trainingen.
Wanneer je een behandeling boekt bij Your Moment, dan ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit adviezen en behandelingen.
Daarnaast als Expert ben ik toegewijd en beoefen ik mijn vak met veel passie uit, en dat merk je gedurende de gehele behandeling.

Als huidexpert bied ik niet steeds dezelfde ‘menukaart’ aan, maar geef ik de behandelingen op jouw wensen. Zo wordt een behandeling en productadvies altijd afgestemd op jouw huidbehoefte, die wordt bepaald na een Face Mapping huidanalyse.

melanie skin expr